fbpx

Omannäköinen hyvinvointi™ verkkovalmennus

129,00 

Kuvaus

Omannäköinen hyvinvointi™ verkkovalmennus

On valmennus sinulle joka haluaa keskittyä omaan hyvinvointiin kokonaisvaltaisemmin ja panostaa stressittömyyteen, hyvään ravintoon ja talouteen. Kukaan ei voi sanoa millaista se hyvinvointi on toiselle, vaan luomme sen itse. Kun itsellä on hyvä olla ja käyt nukkumaan illalla hengittäen syvään ja levollisinmielin niin sillon sinulla on se hyvinvointi mikä toimii sinulla!

Valmennus voidaan suorittaa omassa tahdissa.

Ravinto

Et saa suoraa ruokavaliota, vaan rakennamme sinun näköisen ruokavalion yhdessä. Ruoka ei ole vain paperilta lukemista, vaan askel askeleelta muutoksia kohti parempia vaihtoehtoja.

Talous

Saat työkalut talouden seurantaan ja miten löytää yllättävät meno erät ja muuttaa omaa kulurakennetta. Kuinka säästää ja luoda tulovirtoja tehokkaasti. Millaiset vaihtoehdot voisivat toimia sinulla.

Stressi

Yllämainitut tekijät ovat suurimpia stressin aiheuttajia myös tutkitusti. Säädellään itse omaa arkeamme ja mahdollisuuksiamme ja löydetään vaihtoehtoja stressin vähentämiseen. Rentoutuminen arjessa on tärkeä tekijä ja yöunet. osioon kuuluu erilaisia rentoutusharjoituksia mistä löydät itsellesi parhaat vaihtoehdot ja milloin on oikea hetki käyttää harjoitteita.

 

Videoissa avataan valmennusta

Valmennus alkaa 5. Tammikuuta 2020, Ostettuasi kurssin ennakkoon saat tunnukset valmennussivuille.

Materiaalit jäävät sinun käyttöösi valmennuksen jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Omannäköinen hyvinvointi™ verkkovalmennus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.