fbpx

Hyvinvointi ja stressittömämpi elämä on oikeus meille kaikille

Stressitömämpi arki?

Hektinen arki ja ruuhkavuodet? Pitkään stressissä eläminen? Pakollinen suoriutuminen? Ne eivät tee meille kellekkään hyvää. Tämä Omannäköinen Hyvinvointi™ verkkovalmennus on luotu sinua auttamaa kuinka löydät suurimmat stressitekijät ja kuinka voit lähteä askel askeleelta luomaan sinun näköistä elämää ja omaa hyvinvointia.

Elinvoimaa ja Virtaa Ravinnosta™

Verkkoluento jolla paneudumme kuinka suuri merkitys ruualla mitä syömme, on vointiimme.

Voimme miettiä haluammeko muutosta ruokailutottumuksiimme, terveempänä olemiseen ja jaksamiseen päivissä.

Tavoitteidein rakentaminen

Me voimme vaikuttaa itseemme ja tekemiseemme. Meidän pitää löytää vain oikea polku itsemme kehittämiseen.

 

Taloudellisen riippumattomuus on nyt pinnalla monessa mediassa, mutta mitä se tarkoittaa ja miten sitä voi lähteä luomaa, tai tekemään taloudellista turvaa.

Johtaminen ja ihmissuhdetaidot

Johtamisen taitoja tarvitaan arjessa ja työssä. Itsestä johtajan kaivaminen ja johtajuuden kehittäminen on tärkeä osa-alue.

Stressi ja kehon hyvinvointi

Me olemme kokonaisuus missä kaikki vaikuttavat kaikkeen. Stressi on nyky yhteiskunnassa suuressa roolissa, eikä se ole positiivista. Muodostamme arjesta stressiä monissa tilanteissa. Nyt on aika tunnistaa stressitekijät ja lähteä korjaamaan asiaa.

Ravitsemukset monet puolet

Ravitsemuksen merkitys meidän arjessa on suurin. Sillä voimme vaikuttaa kaikkiin tekijöihin. Keho ja mieli kulkevat käsikädessä ja miten voimme auttaa kehoa ja mieltä keskittymällä enemmän syömiseen?

Stressittömämpi arki

Paneudumme Omannäköinen Hyvinvointi™ – valmennuksessa juuri jokaisen omiin ongelmiin. Työkalut millä pääset miettimään omia asioita syvällisemmin, auttavat löytämään ratkaisuja joilla voidaan helpottaa stressiä. Ei meidän tarvitse kaikkien olla suoriutujia, jokaisella meistä on omat tilanteet ja niihin omat ratkaisut. Sinun ei tarvitse olla super ihminen. Asiat voi tehdä mutkattomamminkin.

Myöhemmin tulee muitakin stressiin liittyviä valmennuksia ja Omannäköinen Hyvinvointi™ valmennuksen jälkeen on mahdollista valita syventävä valmennus, omien intressien mukaisesti.

Elinvoimaa ja virtaa ravinnosta™

Me tiedämme kuinka meidän kuuluisi syödä, mutta kaikki ei sovi kaikille. Tulevassa valmennuksessa tarkastelemme sitä mitä syömme ja miksi syömme. Käymme läpi askel askeleelta muutokset ja miten mikäkin asia vaikuttaa meidän jaksamiseen.

Elinvoimaa ja virtaa ravinnosta™ löytyy luento tällä hetkellä ja myöhemmin tulee verkkovalmennus.

Omannäköinen Hyvinvointi™

Omannäköinen Hyvinvointi™ käsittelee useampaa arjen osa-aluetta jotta voimme koostaa sen oman hyvinvointimme. Kukaan ei voi sanoa millaista se hyvinvointi on toiselle, vaan luomme sen itse. Kun itsellä on hyvä olla ja käyt nukkumaan illalla hengittäen syvään ja levollisinmielin niin sillon sinulla on se hyvinvointi mikä toimii sinulla!

 Valmennus kestää 3kk.

Saat paljon erilasia työkaluja valmennuksessa käytäviin osioihin ja yksilöllistä ohjausta tarvittaessa.

Seuraava valmennus alkaa 5.1. Valmennusta voi suorittaa omassa tahdissa.

1. Ravinnonmerkitys kehossa

Ravinto mitä syömme vaikuttaa meidän kehoon ja mieleen. Sanotaan että suolisto on toiset aivot. Pitää myös paikkansa siltä osin, että huonosti voiva suolisto luo myös huonostivoivan mielen. Mutta miten meidän kuuluu rakentaa oma syöminen? Siihen ei ole vain yhtä oikeaa tapaa, jokaiselle löytyy omat.

Saat työkalut lähteä kiinnittämään huomiota ravintoon joka on tärkeää keholle. Saat avaimet valita ravintorikkaampaa ruokaa ja löytää tasapainon syömiseen.

Elämä ei ole diettiä tai ruokavaliota, vaan elämää johon luodaan askel askeleelta tasapaino ja hyväolo.

2. Taloudelliset stressitekijät

Talous aiheuttaa usein huolta ja murhetta. Se on suurimpia stressin aiheuttajia. Miten pärjään jos työt loppuvat? Mitä jos lainojen korot nousevat? Kulutanko liikaa?

Hektisessä arjessa näihin ei tule kiinitettyä huomiota tai mietittyä ratkaisuja. Eikä tule löydettyä itselle välttämättä omia yksin.

Opettelemme seuraamaan omaa taloutta, luomaan taloudellista turvaa ja vaihtoehtoja. Kaivamme itsestämme lisätuojen ja säästöjen mahdollisuudet.

Taloudellinen rriippumattomuus houkuttaa meitä kaikkia, mutta miten voidaan lähteä rakentamaan tätä, saat siihen työkalut valmennuksesta.

3. Kuinka tunnistat omat stressitekijät

Omien ärsykkeiden tunnistaminen ja mitkä kaikista eniten meitä vaivaavat eivät välttämättä ole helpointa. Yleensä stressiä aiheuttaa useampi tekijä, mutta toiset enemmän kuin toiset. Etsitän suurimmat ja luodaan niihin ratkasuja lähteä askel askeleelta korjaamaan. Opit tunnistamaan sinua vaivaavat stressitekijät ja luomaan niihin kevyemmän tavan.

4. Arjen peruspilareiden rakentaminen

Nykyaikana arki on hektistä. On perheellisenä lasten harrastukset, omat harrastukset ja siihen kodin pyörittäminen, ruuat etc. Tai sitten muut tekijät jotka pitävät kiireisenä. Oman hetken löytäminen ja sen hyödyntäminen on tärkeää, rentoutuminen auttaa stressitasoa laskemaan ja tässä valmennuksessa saat tähän sopivia harjoitteita, jotka auttavat sinua ottamaan hetken ja rakentamaan arkea stressittömämmin.

5. Ratkaisukeskeisyys

Miksi tyytyä samaan? Mahdollisuudet muutokselle ovat ja me emme käytä tarpeeksi aikaa niiden etsimiseen ja löytämiseen. Valmennuksessa saat työkaluja ratkaisujen löytämiseen nyt ja myöhemmin.

Valmennukset

Omannäköinen Hyvinvointi™

Verkkovalmennus sinulle joka haluat panostaa itseesi ja tulevaisuuteesi. Valmennuksen kesto on n. 3kk, mutta voit suorittaa kuitenkin omassa tahdissa.

Lisätietoja

Arjen hektisyys luo meille monia stressitekijöitä.
Valmennuksessa on tarkoitus löytää omat stressitekijät ja lyötää niihin ratkaisut.
Muutokset ovat pieniä askelia ja valmennuksessa haluamme että sinä löydät ja saat avun näihin.
Tämän kautta pääset rakentaaman omannäköistä hyvinvointia.
Kukaan ei voi sanoa että hyvinvointi koostuu täysin samoista asioista, vaan meillä on monia tekijöitä jotka vaikuttavat meihin henkilökohtaisesti.

129 €

(sis. alv 24%)

Elinvoimaa ja Virtaa Ravinnosta™

Luento jossa käsittelemme ravinnonvaikusta meihin

Lisätietoja

Luento julkaistaan pian.

9€

Minusta

Hyvinvointi on monimuotoista ja siihen voidaan vaikuttaa niin monella tavalla. Rakastan opiskella ja ratkaista haasteita.

Vuosia hyvinvointialan yrittäjänä olen kohdannut paljon ongelmia ihmisten arjessa. Kyse ei ole vain ruokailusta ja dieteistä tai painosta. Hyvinvointia on kaikki.

Itse kärsin kovan stressin ja väsymyksen muutama vuosi sitten, näin omakokemus auttoi tutkimaan ja kouluttautumaan lisään. Prosessin aikana huomasin mitkä kaikki vaikuttavat meidän hyvinvointiin ja miten voimme vahvistaa niitä. Hoidan tänäkin päivänä stressiä monella tavalla, että se  ei tulisi vaikuttamaan minun arjessa. Talous on suurimpia stressin aiheuttajia myös arjessamme ja siihen tutustuminen ja perehtyminen auttaa meitä muodostamaan tulot ja menot, sekä kasvattamaan säästöjä että luomaan pääomatuloa.

Ravinto on yksi tärkeimpiä aiheita, koska mitä syömme vaikuttaa meidän terveyteen ja mieleen. Elämästä pitää voida nauttia ja ei ole vain yhtä oikeaa tapaa syödä.

Hoidetaan meidän kokonaisvaltaista hyvinvointia yhdessä ja tehdään olomme paremmaksi.

 

Sanni Montonen

Hyvinvointivalmentaja

Ravintovalmentaja

Motivaatiovalmentaja

Stress coach

“Sanni on tiukka mutta huomioiva valmentaja. Mikäli tavoite asetetaan niin hän auttaa menemään sitä kohti”

“Tulokset on olleet loistavat ja “taloustietäjä” on löytänyt monia ratkaisuja ja antanut vinkkejä.”

“Perhe arjen hektisyys ja kokoaikainen juokseminen vei ajatukset itseltä ja omalta olota. Siihen kun heräsi että vaaka näyttää 10kg enemmän ja olo on todella kurja sai hakemaan muutosta.

Muutosta on tehty ja painoa on lähtenyt 15kg samalla kun voi käydä hyvillä mielin illalla nukkumaan, sen sijaan että söisi sipsipussin illassa”

Haluatko järjestää ryhmälle luennon tai workshopin? Laita viestiä ja suunnitellaan yhdessä.